Wednesday, July 17, 2024

On aika muistaa ettemme tarvitse muiden maiden satusetiä keskuuteemme kauniisti sanoen? Riittää kun kirjastosta saamme #TuhannenJaYhdenYönSadut lainaksi?

#Valtiomies kuntavaaliehdokas Tampere: Seppo Lehto valkoinen vaihtoehto ei mikään rummunpaukuttaja Tampereen kaupunginvaltuustoon
https://Tamperelainen-kuntavaaliehdokas.blogspot.com

On aika muistaa ettemme tarvitse muiden maiden satusetiä keskuuteemme kauniisti sanoen? Riittää kun kirjastosta saamme #TuhannenJaYhdenYönSadut  lainaksi? 

https://Sitoutumattomat-kuntavaaliehdokkaat.blogspot.com Kuntavaaleissa Tampereella 2025. Tervetuloa mukaan vaikuttamaan suomalaisemman Suomen asialla?


Tampere Yhteislista kuntavaaleissa eurooppalaisin arvoin ei kiitos matuinvaasioille ja islamin arvojemme mädättämiselle. Tervetuloa yhteislistallemme. 


Toiset ovat #yhdenvertaisempia kuin toiset? Suomessa suomalaisella ei ole suojaa kun lavastetaan oikeussuoja väkivallalla uhkailijalle, perättömiä lausuneelle, jolle ei myöskään syyttäjälaitos langeta syytettä perättömistä ilmiannoistaan?
Kun sovjet-tausta määrittelee virkaloisten arvot halki poikki Tarja Halosen nimityspoliikassa niin oikeusmurhat jatkuvat pitkälle kgb-halosen virkauden jälkimaininkeina:


Yhteydenotot vapaussoturi@gmail.com Seppo Lehto




-----------------------------
---------------------------

No comments:

Post a Comment